Avertisment WARNING_CONFIG_FILE_WRITEABLE

|
|
 Creaza Cont  |  Login |  Cautare Avansata |  Recenzii |    
GDPR - SITE-UL NOSTRU FOLOSESTE COOKIES, PENTRU DETALII ACCESATI TERMENII SI CONDITIILE CLICK AICI **************** Am lansat EXPRESS BOOK - Tipar digital, RAPID, de calitate superioara. Pentru detalii CLICK AICI
Moneda:  
Limba:    romana  
Cosul de cumparaturi:
0 produs(e)
Categorii
Cautare rapida
Folositi cuvintele cheie pentru gasirea produsului.
Cautare Avansata
Notifica prieten
Notifica un prieten despre acest produs.
VA RECOMANDAM
Florica Dumitrescu, Marieta Iordan - Psihologia prin sinteze si grile
Florica Dumitrescu, Marieta Iordan - Psihologia prin sinteze si grile
40.00Lei
Recenzii
Scrie o recenzie Scrie-ti parerea despre acest produs!
Informatii
EDITURI
Cros Media Solu..
Editura ARTEMIS
Editura SEMNE
Notificari
Notificari Notifica-ma cu informatii despre Maria Zoe Ionescu - Regasirea
Sus » Librarie » Scriitori romani » Moderni »
Maria Zoe Ionescu - Regasirea
Editura: Editura SEMNE
Format: 13x20 – 306 pagini - cartonata

DESCRIERE:

La editura Semne a aparut o noua carte a scriitoarei Maria Zoe Ionescu "Regasirea" este un roman tulburator a carui acțiune se petrece în contemporaneitate. Este povestea de iubire trăită de Irina și Ștefan, foști colegi la Universitatea - București. Destinul i-a despărțit în plină tinerețe, iar reîntâlnirea lor la Viena, după mai bine de trei decenii, a redeșteptat vechile sentimente, ca și speranța că vor rămâne împreună pentru totdeauna.

Regasirea e un roman din familia celor numite inițiatice. Toate scrierile de acest gen au ca tainică menire să scoată la iveală în oameni zestrea acestora de bine, de frumos, de adevăr, de dreptate, în absența cărora viețile omenești sunt subminate de o funciară incompletitudine. Iubirea dintre Stefan si Irina, dintre coroana regala care semnifica numele barbatului si fauritoarea de pace sufleteasca simbolizand femeia este aceea dintre atat de rarele intrupari oemenesti, superlativul is-isa, Dumnezeu, misteriosul Yin, Yang, Tao, plina de fagaduinte monada cat si culminanta reciprocitate intru jertfa din viziunea romaneasca, Manole si Ana. In romanul doamnei Maria Zoe Ionescu cititorul gaseste o reinviata fantana, din undele careia cine soarbe are sansa sa dainuiasca tanar, indiferent de anii pe care-i va trai. Cu o imperioasa conditie: de a iubi si ei, la randul lor, urmand exemplul celor doi protagonisti Stefan si Irina.

prof. dr. Eugen Virgil Nicoara
Targul de carte Gaudeamus, joi 22 noiembrie 2012

Lansarea la Targul International de Carte „Gaudeamus” a romanului “Regasirea” de catre scriitoarea Maria Zoe Ionescu: …Romanul “Regasirea” publicat de catre editura Semne este o proza de calitate, tradand un condei viguros si o inclinare a autoarei catre detaliul de subtitlitate, reusind sa confere un anumit mister conflitului si actiunii. Mai exista inca legatura intriseca dintre natura si situatiile dramatice in care se afla eroii principali Stefan si Irina. Remarcabil redat pustiul sufletesc ce-l simt amandoi din toamna nefasta, cand s-au despartit, cat si cautarea pasarii maiastra a fericirii lor, nechinzuit lasata sa zboare… Mai trebuie semnalata originalitatea stilistica a scriitoarei, care mestesugeste o limba romanesca autentica, bogata in metafore si simboluri poetice. Romanul “Regasirea” poate fi drept un poem al dragostei adevarate.

Extra din cotidianul “Ultima ora” din 23.11.2012: …Semnalam cartile semnate de distinsa autoare Maria Zoe Ionescu, respective volumul conscrat marii actrite Ileana Predescu “Visuri din tinerete” si romanul “Regasirea” care se bucura la fel ca toate aparitiile de la Editura Semne de o tinuta grafica excelenta ca sa nu vorbim si de preturile cat se poate de accesibile.

Pret: 21.70Lei
Acest produs a fost adaugat in catalogul nostre in data de marţi 08 ianuarie, 2013.
Recenzii