|
|
 Creaza Cont  |  Login |  Cautare Avansata |  Recenzii |    
GDPR - SITE-UL NOSTRU FOLOSESTE COOKIES, PENTRU DETALII ACCESATI TERMENII SI CONDITIILE CLICK AICI **************** Am lansat EXPRESS BOOK - Tipar digital, RAPID, de calitate superioara. Pentru detalii CLICK AICI
Moneda:  
Limba:    romana  
Cosul de cumparaturi:
0 produs(e)
Categorii
Cautare rapida
Folositi cuvintele cheie pentru gasirea produsului.
Cautare Avansata
Notifica prieten
Notifica un prieten despre acest produs.
VA RECOMANDAM
MARIA Regina Romaniei - Viziuni
MARIA Regina Romaniei - Viziuni
30.00Lei
Recenzii
Scrie o recenzie Scrie-ti parerea despre acest produs!
Informatii
EDITURI
Cros Media Solu..
Editura ARTEMIS
Editura SEMNE
Notificari
Notificari Notifica-ma cu informatii despre Dr. Susan Love - Vindecarea cancerului de san - Totul despre san
Sus » Librarie » Medicina »
Dr. Susan Love - Vindecarea cancerului de san - Totul despre san
Editura: Editura SEMNE
Format: 17x24 cm – 700 pagini

DESCRIERE:

CEA DE-A CINCEA EDIŢIE a ghidului scris de dr. Susan Love, care se bucură de o mare autoritate, aduce o notă nouă de optimism bazată pe informaţiile recente oferite de cercetarea fundamentală. În primul rând, nu toate formele de cancer sunt identice. Determinând subtipul de cancer, tratamentele pot fi personalizate pentru a corespunde fiecărui caz. Personalizarea nu presupune numai rezultate mai bune, ci, în egală măsură, asigură femeile că vor putea evita medicamentele care nu sunt eficiente şi pot chiar să le dăuneze. O a doua mare cotitură în înţelegerea cancerului mamar o constituie faptul că, în fond, celulele nu funcţionează izolat. Pentru ca un cancer să se dezvolte, este nevoie de mai mult decât o singură celulă cu mutaţii. Mediul din jur, vecinătatea ei, trebuie să o hrănească. O celulă malignă situată într-un mediu sănătos, de obicei, va rămâne în stare latentă, dar dacă vecinătatea se modifică, este foarte posibil să apară probleme. Această descoperire a condus la o manieră nouă de abordare a factorilor de risc, a screening-ului şi a tratamentului, care a determinat o ameliorare atât a supravieţuirii, cât şi a calităţii vieţii.

Ediţia de faţă, complet actualizată şi revizuită, a fost cu totul restructurată pentru a reflecta aceste schimbări şi alte modificări promiţătoare privind tratamentul cancerului de sân. Cu explicaţii clare, minuţioase şi „abordarea apropiată, care îţi dă încredere” (Journal of the American Medical Association), dr. Love furnizează informaţii esenţiale şi o îndrumare competentă pentru femeile care se confruntă cu un diagnostic, cu luarea unor decizii în privinţa tratamentului sau a unor măsuri de prevenţie.

„O carte exactă, completă, actuală, instructivă şi extrem de interesantă atât pentru publicul obişnuit cât şi pentru persoane din lumea medicală... O carte foarte bună.” – Science Books & Films

„O sursă remarcabilă de informaţii privind cancerul la sân şi un instrument valoros pentru a te simţi puternic.” – Ms. SUSAN M. LOVE, MD, MBA, este profesor la clinica universitară de chirurgie din cadrul UCLA, şi Preşedinte al „Dr. Susan Love Research Foundation“. Unul dintre fondatorii lui National Breast Cancer Coalition, dr. Susan Love a fost numită de Preşedintele Clinton în National Cancer Advisory Board.

KAREN LINDSEY este autoarea cărţii Divorced, Beheaded, Survived: A Feminist Reinterpretation of the Wives of Henry VI şi coautoare la toate ediţiile Dr. Susan Love’s Breast Book.

Pret: 30.00Lei
Acest produs a fost adaugat in catalogul nostre in data de miercuri 18 aprilie, 2012.
Recenzii