|
|
 Creaza Cont  |  Login |  Cautare Avansata |  Recenzii |    
GDPR - SITE-UL NOSTRU FOLOSESTE COOKIES, PENTRU DETALII ACCESATI TERMENII SI CONDITIILE CLICK AICI **************** Am lansat EXPRESS BOOK - Tipar digital, RAPID, de calitate superioara. Pentru detalii CLICK AICI
Moneda:  
Limba:    romana  
Cosul de cumparaturi:
0 produs(e)
Categorii
Cautare rapida
Folositi cuvintele cheie pentru gasirea produsului.
Cautare Avansata
Notifica prieten
Notifica un prieten despre acest produs.
VA RECOMANDAM
Balcica Maciuca - Balcic
Balcica Maciuca - Balcic
39.00Lei
Recenzii
Scrie o recenzie Scrie-ti parerea despre acest produs!
Informatii
EDITURI
Cros Media Solu..
Editura ARTEMIS
Editura SEMNE
Notificari
Notificari Notifica-ma cu informatii despre Dictionar Biografic de Personalitati Feminine
Sus » Librarie » Dictionare » Tematice »
Dictionar Biografic de Personalitati Feminine
Editura: Cros Media Solutions
Format: 17x24 cm - legata

DESCRIERE:

DICTIONAR PALGRAVE - MACMILLAN

Această ediţie a Dicţionarului Biografic de Personalităţi Feminine include femei care au ajuns pe prima pagină a ziarelor în cei cinci ani care s-au scurs de la precedenta ediţie – printre care Condoleezza Rice, Nigella Lawson, Paula Radcliffe, Hale Brenda şi Tracey Emin. Unele omisiuni notabile au fost corectate. Yoko Ono, de exemplu, era nedreptăţită, fiind considerată de obicei drept femeia care a contribuit la dizolvarea formaţiei Beatles, dar care s-a dovedit a fi ceea ce a fost dintotdeauna - o desăvârşită artistă conceptuală. Abordarea istorică a fost extinsă ca urmare a noilor cercetări realizate, iar angajamentul nostru pentru o campanie de promovare la nivel mondial a femeii este la fel de puternic ca în ediţia precedentă. Avem plăcerea de a fi inclus militante din Afganistan, Africa, Australia, India, Mexic, Marea Britanie şi SUA, printre care, de exemplu, pe eminenta ecologistă indiană Vandana Shiva, precum şi militante din populaţia de rând, cum ar fi Eileen Wani Wingfiekf şi Eileen Brown Kampakuta, septuagenare australiene premiate, care se opun testelor nucleare şi depozitării deşeurilor nucleare în teritoriile lor ancestrale.

Maggy Hendry a predat în Ghana şi a călătorit în India, reuşind să cunoască în profunzime lupta femeilor, care şi-au riscat de multe ori viaţa pentru convingerile lor. La întoarcerea acasă, ea s-a implicat în schimburi de informaţii pentru femeile din întreaga lume. A obţinut o diplomă pentru studii africane, a scris cărţi de pedagogie pentru Africa şi a lucrat la mai multe enciclopedii biografice. Lucrează în prezent la o nouă enciclopedie biografică şi la un roman istoric.

Jenny Uglow este editor şi scriitoare, ocupându-se de problemele femeilor din anii 1970. Printre cărţile sale amintim: The Lunar Men: The Friends who Made the Future şi, mai recent, A Little History of British Gardening, precum şi biografii ale lui George Eliot, Elizabeth Gaskell şi William Hogarth.

CARTEA CONTINE CD – * 2000 de termeni * Instrumente de căutare avansate * Cuprins cu linkuri directe * Referinţe după data naşterii, data morţii şi ţară * Ruleaza automat fără nicio instalare * Grafică excepţională.

Pret: 49.90Lei
Acest produs a fost adaugat in catalogul nostre in data de marți 09 noiembrie, 2010.
Recenzii


Cumparatorii acestui produs au mai cumparat si:
Jacques Renoir - Tabloul iubirii

Jacques Renoir - Tabloul iubirii


Augustin Buzura- Recviem pentru nebuni si bestii

Augustin Buzura- Recviem pentru nebuni si bestii


*** - Creatie si maladie

*** - Creatie si maladie


Ian V. Hogg - DICTIONARUL MARILOR BATALII

Ian V. Hogg - DICTIONARUL MARILOR BATALII


Philippe Walter - Merlin

Philippe Walter - Merlin


Octav George Lecca - Familiile boieresti romane

Octav George Lecca - Familiile boieresti romane