Avertisment WARNING_CONFIG_FILE_WRITEABLE

|
|
 Creaza Cont  |  Login |  Cautare Avansata |  Recenzii |    
GDPR - SITE-UL NOSTRU FOLOSESTE COOKIES, PENTRU DETALII ACCESATI TERMENII SI CONDITIILE CLICK AICI **************** Am lansat EXPRESS BOOK - Tipar digital, RAPID, de calitate superioara. Pentru detalii CLICK AICI
Moneda:  
Limba:    romana  
Cosul de cumparaturi:
0 produs(e)
Categorii
Cautare rapida
Folositi cuvintele cheie pentru gasirea produsului.
Cautare Avansata
Notifica prieten
Notifica un prieten despre acest produs.
VA RECOMANDAM
Petre Turlea - Regele Mihai si Maresalul Antonescu
Petre Turlea - Regele Mihai si Maresalul Antonescu
50.00Lei
Recenzii
Scrie o recenzie Scrie-ti parerea despre acest produs!
Informatii
EDITURI
Cros Media Solu..
Editura ARTEMIS
Editura SEMNE
Notificari
Notificari Notifica-ma cu informatii despre A. C. Pahomi - Ademenirea
Sus » Librarie » Beletristica »
A. C. Pahomi - Ademenirea
Editura: SEMNE
Format: 13x20 cm

DESCRIERE: ...cum anii tulbură unele din amintirile vechi, făcându-le să plutească la hotarul dintre realitate şi închipuire, această întâmplare trăită are să-mi pară că a fost un vis sau numai vreo istorie auzită, undeva, cândva, demult.
Matei Caragiale, Remember

Dacă istoria vizibilă este numai reziduală şi „semnificată”, adevăratele evenimente majore petrecându-se în planuri cauzale invizibile, cu atât mai mult, viaţa de zi cu zi, la nivelul oamenilor obişnuiţi, poate fi presărată cu tâlcuri, din păcate însă, nu prea luate în seamă. Mai mult chiar: la tot pasul, evenimente banale pot lua oricând, nebănuite întorsături ieşite din comun. Fantasticul se va împleti cu realul, survenind în preajma noastră sub întruchipări prozaice. Miraculosul nu este incompatibil cu verosimilul cotidian: întâlniri aparent accidentale pot să reprezinte, în realitate, intersecţii esenţiale.
Încercarea iniţiatică a trecerii prin labirint poate uneori, lua forma unui dialog ce disimulează o maieutică întortochiată, cu finalitate revelatorie. Aventura cognitivă nu trebuie să înceapă doar ca un auster exerciţiu abstract. Reflecţia asupra propriilor trăiri trebuie aerisită de prejudecăţi sau de stereotipii, preferabilă fiind o atenţie sporită prin renunţarea la automatismele indiferenţei.
La fel, în acest microroman al lui A. C. Pahomi, eroul principal antrenat într-o acţiune simplă, prin concreteţea sa – cumpărarea unui pian – este purtat către o singulară experienţă existenţială.

Pret: 14.90Lei
Acest produs a fost adaugat in catalogul nostre in data de sâmbătă 30 mai, 2009.
Recenzii